Storitve

Kontrola pristopa in čitalci RFID

ČITALEC PAMETNIH KARTIC, OBESKOV ALI OSTALIH MEDIJEV

RFID čitalec kartic ali ostalih medijev, je naprava, ki opravi določeno nalogo (npr. odpiranje el. ključavnce) v določenem času. S kartico ali obeskom se približamo čitalcu na 5 – 10 cm. Čitalec zazna pravo kodo na mediju in vam omogoči dostop (če medij ni sprogramiran na ta čitalec, dostop ne bo možen).

Če želite hiter prehod v hišo, blok, firmo itd., je to prava rešitev za vas. Z enim medijem (obesek, kartica) lahko odpirate vsa vrata, na katerih je zmontiran RFID čitalec. Medij se preprosto sprogramira na vse želene čitalce in z enim medijem boste lahko imeli vsepovsod omogočen dostop.

Primer:
Podjetje (bloki, hiše) ima veliko vrat, za katera je dostop omogočen samo določenim ljudem. Vgradi se RFID čitalec, medij se sprogramira in že lahko dostopajo v prostore brez ključev in odklepanja le tisti, ki imajo medij (obesek, kartica).

 

VARNOST IN MOŽNOST ZLORABE

Zloraba čitalca, pri naših napravah ni mogoča. Čitalec je nameščen na notranji strani vrat. Na zunanji strani vrat je antena, ki prebere zapis na mediju (obesek, kartica). Čitalec zazna ali je medij sprogramiran ali ni. V primeru da ni, dostopa ne omogoči. Čitalec je popolnoma varen in ni nikakršne možnosti zlorabe!

 

V PRIMERU IZGUBE ELEKTRIČNEGA TOKA (DODATEK K OSNOVNI PONUDBI)

Naprava ima še dodatno napajanje (akumulator), ki v primeru izpada el. energije napaja čitalec in el. ključavnico, kar omogoči nemoteno delovanje naprave.

 

Kontaktni podatki

Prostik, Računalniški inženiring, Simon Šipek,s.p.
Podgora 42, 2394 Kotlje, SLOVENIJA

Poslovna enota:
Trg 1, 2391 Prevalje, SLOVENIJA

info@prostik.si

(+ 386) 059 960 116
(+ 386) 031 574 193

http://www.prostik.si